Booking og betaling af fastebaner

Der åbnes op for tegning af faste banetimer fra idag den. 01.09.2017

Bemærk banetegningsreglementet:

"Medlemmer og gæster kan booke baner via bookingsystemet over nettet eller i klubhuset ved brug af medlemsnummer og pinkode. Der skal to aktive medlemmer til at booke en banetime til medlemspris. Et aktivt medlem, der spiller med en gæst, skal betale gæstetime. Gæster skal kun bruge et nummer til at booke bane til gæstepris. Hvis et ikke-medlem deltager på en bane med flere deltagende aktive medlemmer skal der stadig betales gæstetime."

Det betyder, at du skal bruge to medlemmer for at gentegne din faste banetime til medlemspris – bookes med gæst er prisen 30 kr. ekstra pr. time.
Denne ekstrapris vil blive opkrævet separat efterfølgende. Du bliver nødt til selv at påføre din makker, da systemet ikke har mulighed for at gøre det som påkrævet felt.
Dette gælder også for vintermedlemmer, hvor banetimeprisen er 20 kr.
højere end for helårsmedlemmer, men da systemet ikke kan skelne ved selve bookingen af faste timer vil dette også blive indkrævet separat efterfølgende.

Vi forbeholder os retten til at annullere betalte bookinger, som ikke overholder ovennævnte regler - dog vil du selvfølgelig få chancen for at rette til inden vi foretager nogen annulleringer!

Priserne for banetimer indendørs er angivet på hjemmesiden

Kontakt os gerne, hvis der er spørgsmål eller brug for hjælp.
Hvis der er nogen spørgsmål eller problemer i forbindelse med booking, så hører vi gerne fra dig.