Breddetræning Indendørs

Breddetræning Indendørs

Breddetræning

I KTK skal man blive ved med at kunne lære og blive bedre til tennis. Derfor tilbyder vi breddetræning for både begynder, letøvede, øvede og rutinerede spillere.

 

Holdtyper

Åbne hold: Du tilmelder dig på timebasis og så ofte du vil, alt efter dit individuelle behov – dog max. med tre åbne bookinger ad gangen og max. en måned frem

Sæsonhold: Du tilmelder dig en samlet træningsforløb, med faste hold, tider og træner. Varigheden af disse sæsonhold kan variere fra indendørs- til udendørssæsonen.

Tilmelding og betaling foregår online via KTK’s bookingsystem, hvor man også finder den samlede oversigt over alle træningsholdene.

Hvert hold har max. 4 deltagere. Bemærk at der er bindende tilmelding og tilmeldingsfrist. Hvis ikke nok spillere er meldt på holdet 24 timer før, så bliver holdet automatisk aflyst og pengene ført tilbage til de tilmeldtes saldo i bookingsystemet.

 

Vi er pt. ved at starte flere sæsonhold op om morgenen/formiddagen, så er du interesseret i dette bedes du venligst udfylde denne formular:  https://forms.gle/xDEPQMHqbignwTrg8

 

Niveaubeskrivelse

Begynder: Har ikke tidligere modtaget undervisning eller har spillet 1-2 sæsoner. Ønsker at lære teknik og spillets grundlæggende principper.

Letøvet: Har modtaget træning i +2 sæsoner. Kan holde bolden i gang med en makker. Kender til de grundlæggende principper i forhånd/baghång/flugtninger/smash.

Øvet: Har spillet jævnligt i +4 sæsoner. Kender til principperne i de forskellige slag. Har erfaring med at spille point med serv/retur.

Rutineret: Har spillet jævnligt i flere år. Har erfaring med at spille kampe/holdkampe. Har ambitioner om at blive bedre til kamp og udvide sin taktiske forståelse af spillet.

* Er man i tvivl om hvilket niveau man er, kan man forhøre sig hos en af klubbens trænere. For at sikre en høj kvalitet på træningen og at alle spillere bliver passende udfordret, så rådes alle spillere til at melde sig på de hold der passer til ens niveau og ikke ud fra hvilket tidspunkt der passer bedst.

 

Priser

Indendørs: 100 kr./t.

Udendørs: 75 kr./t.

 

Find os på Facebook  

Der er oprettet en gruppe på Facebook (Kløvermarkens Tennis Klub – Breddetræning) for alle der ønsker løbende at modtage informationer vedrørende træning, nye træningstilbud og andre breddeaktiviteter.

 


 

Contact e-mail:

Name E-mail
Mathias Holm Kristensen (Klubchef) mhktennis@gmail.com

Other services