Træning

Træning

Kløvermarkens Tennis Klub - Juniorafdeling 

Om os

I KTK tilbyder vi træning til alle børn og unge i aldersgruppen 5-18 år.

KTK har et erfarent og veluddannet trænerteam der løbende arbejder på at sikre en høj kvalitet på træningen, og arbejder sammen om at skabe de bedst mulige rammer for spillernes udvilkling både sportsligt og socialt.

For at fastholde kvalitet i træningen, bliver træningsholdene sammensat efter alder og spillemæssige niveau, og træningen bliver tilrettelagt efter Dansk Tennis Forbunds aldersrelaterende træningskoncept. Der undervises efter Play & Stay konceptet, hvor boldtype og bane tilpasses spillernes alder og niveau, for at sikre en let, sjov og motiverende introduktion til tennis,  og  samtidig gøre det nemmere for spillerne  at komme i gang med at spille kampe. Træneren vurderer hvilke bolde spillerne får mest ud af at træne med.

Ønsker du at starte på at spille tennis i KTK skal du kontakte Juniorlederen/Cheftræneren for at lave en aftale om prøvetræning. Man kan kun komme til prøvetræning efter aftale med Juniorlederen/Cheftræneren - og kan derfor kun deltage i træningen efter forudgående aftale. Vi tilbyder to gange gratis prøvetræning inden man beslutter sig for at melde sig ind.

Junior Tennisskole

KTK’s Junior Tennisskole er for børn i aldersgruppen 10-18 år. Der trænes med orange, grønne eller gule bolde på en tilpasset bane

Mini-tennis Skole

KTK’s Mini-tennis skole er for børn i aldergruppen 5-9 år. Der trænes med røde bolde eller med skumbolde på en tilpasset bane.

Camps

Der bliver afholdt sommercamp for alle juniorer den første og sidste uge af sommerferien. Sommercamps er mandag-fredag kl.10-15 med frokost i Cafeen kl.12.

Der vil i forbindelse med andre skoleferier også arrangeres camps eller andre  træningsaktiviteter for juniorspillere.

Holdkampe og turneringer

Kunne du tænke dig at være med på et KTK juniorhold, eller høre mere om mulighederne for at komme ud og spille turneringer og holdkampe, så skriv gerne en mail til Klubchef Mathias Kristensen på mhktennis@gmail.com, eller forhør dig hos en af klubbens trænere.

 

Juniorudvalg

Frivilligt engagement er helt essentielt for at få Kløvermarkens juniorafdeling til at køre rundt, og klubben kan altid bruge frivillige kræfter der kunne være friske på at hjælpe til med at skabe aktiviteter, gode forhold og oplevelser for vores mange juniorer.

Har du lyst til at hjælpe KTK med at fastholde den positive udvikling, have indflydelse på hvilke aktiviteter der arrangeres for juniorerne, og vil du gerne yde dit bidrag til at KTK hele tiden er på vej mod at blive en endnu bedre tennisklub?

Kontakt klubbens bestyrelse på ktk@ktk-tennis.dk hvis du ønsker at høre mere om Juniorudvalget.

 

Priser og tilmelding

Junior helårsmedlemskab: 975DKK. (april 2021 – april 2022)

Medlemskabet giver adgang til at melde sig til træning, camps og til at booke baner gratis udendørs med et andet medlem.

Træningskontingent betales 3 gange årligt, da året er delt op i 3 sæsoner (vinter-, sommer- og efterårssæson). Der betales ved sæsonens opstart for det antal gange man ønsker at træne om ugen.

 

Kontakt

Mail: ktk.juniortennis@gmail.com

Tlf.: 27 89 27 62 (Mandag- Tirsdag - Torsdag - Fredag kl.10.00-15.00)

 

Aktuelt, netop nu: Der er pt. venteliste til juniortræning i KTK. For opskrivning af nye medlemmer til venteliste for juniortræning i udendørs 2022 bedes i udfylde denne formular: https://forms.gle/ny2GNEtvJtzWsDCA7, eller kontakt Juniorleder via email hvis i ønsker at høre nærmere.

 

Om KTK Juniortræning

Vision: Alle børn og unge kan lære at spille tennis. Vi underviser efter Play & Stay konceptet, som betyder at alle børn udfordres i forhold til deres alder og niveau. Alle vores trænere er træneruddannede og certificeret af Dansk Tennis Forbund eller lignende. 
Medlem: Deltagelse i træning forudsætter aftale med Cheftræner/Juniorleder og er betinget af, at der er betalt for træning og medlemsskab og at der bæres skotag. Det er et krav, at man er undervisningsparat og følger trænerens instruktioner. Vi spiller i udgangspunktet med maksimalt 6 deltagere på et hold for at sikre optimal indlæring - dog kan der være mulighed for flere deltagere på de yngste hold.
  Holdfordeling meldes ud inden sæsonstart.
Mini tennis: For de allermindste 5-6 årige er der et tilbud om mini-tennis, hvor man med skumbolde introduceres til tennis-teknikkerne.
Indmeldelse: Registrering og deltagelse i holdundervisning sker efter henvendelse til Juniorlederen/Cheftræneren på ktk.juniortennis@gmail.com

Contact e-mail:

Name E-mail
Mathias Holm Kristensen (Klubchef) ktk.juniortennis@gmail.com

Other services