Registrering af betalingskort for automatisk kontingentfornyelse

Kære medlem.

Tilstrømningen af nye medlemmer sidste år førte til, at klubben indførte et medlemsstop.
Siden da er der kommet over 200 på venteliste til medlemskab.

For at give nuværende medlemmer chancen for at sikre sig gentegning af medlemskab indfører vi derfor nu automatisk fornyelse af medlemskab.
Dette indebærer, at man som medlem skal registrere et gyldigt betalingskort, således at vi kan oprette og trække det nye kontingent centralt.
Hvis ikke man registrerer et gyldigt betalingskort, så vil vi ikke være i stand til at garantere, at man kan forny sit medlemskab senere på sæsonen, da vi vil tilbyde fok på ventelisten medlemskab, hvis det viser sig, at der er plads efter de automatiske fornyelser af medlemskaber er overstået.

Registreringen foregår ved, at man logger ind på sin profil i bookingsystemet, hvorfra man kan klikke sig ind og registrere betalingskort (se billede nedenfor).

Deadline for registrering er 15. april for at vi kan nå at processere den videre håndtering og fornyelse af medlemskaberne.

Mvh

Bestyrelsen

 

Vi har fået forskellige spørgsmål omkring processen og her er svar på nogle af dem:

- Man kan højst registrere samme kreditkort fire gange (på fire brugere) på en dag i systemet, så hvis du forsøger at registrere samme kort på flere personer, så skal du eventuelt vente en dag for at få alle registreret.

- Hvis man har familiemedlemskab, så er det kun "familieoverhovedet", hvortil de andre i familien er knyttet, som behøver at registere kort, da der trækkes samlet for alle.

- I første omgang forsøger vi selv at få justeret medlemskabstypen, hvis der er nogen som skifter fra junior til ungsenior, ungsenior til senior eller senior til veteran, så du skal ikke gøre noget.

- Beløb fra fakturasaldo trækkes automatisk før der trækkes enge fra det registrerede kort. Beløb fra bookingsaldo trækkes ikke automatisk. Vi forsøger selv at flytte beløb fra bookingsaldo til fakturasaldo, så flest muligt for brugt sine tilgodehavender. Da det er en manuel proces at flytte fra bookingsaldo til fakturasaldo, så flytter vi i første omgang kun, hvis beløb er over 300 kr, og det kan ske, at vi overser nogle enkelte. Det beklager vi på forhånd.

 
  Photo gallery - click on image to enlarge
Registreing af betalingskort